BLOG

LED Video Displays For The Airport & Transportation Industry

LED Video Ekranları, Benzersiz Mimari İhtiyaçlara Uygun Yapılabilir

Geleneksel çinili LCD ekranlar, tüketiciyi genellikle 16: 9 oranında sınırlandırır. Tüketici veya bütünleştirici, belirli bir boyutlar kümesi seçer ve çok sayıda LCD ekran satın alınır ve büyük karolu bir ekran oluşturmak için birbirine yaslanır. Bu sınırlı boyut seçenekleri yaratıcılık için çok az yer bırakır. Ayrıca, bu döşeme işlemi, içeriği kesen dikişler veya çerçeveler oluşturur. Bu çerçeveler zamanla küçülmüş, ancak belirgin değildir. Son olarak, döşenmiş LCD ekranları yöneten bireyler, bütünleştiriciler veya personel, ekranlar arasında renk eşitliği sağlamak için sık sık küçük ayarlamalar yapan ekranlar arasında renklenme sorunları aramak için sürekli olmalıdır.

Buna karşılık, LED panelleri doğada modülerdir. Kesintisiz LED Video Ekranları oluşturmak için birbirine uyarlar. Modüler LED paneller uzun şerit göstergelerin içine yerleştirilebilir, düz, kavisli, bir duvar veya sütun etrafına sarılabilir ve üç boyutlu şekiller oluşturmak için kullanılabilir. İmkanlar sonsuzdur.

Yolcularınızı Tanıyın

LED Video Ekranları, gecikmeleri bildirmek, zaman değişikliklerini duyurmak, satışları tanıtmak, hava durumunu görüntülemek ve herhangi bir sayıda özel mesajı iletmek için dinamik olarak güncellenebilir.

Geleneksel ekranlar genellikle yalnızca bir video sinyalinin veya mesajın görüntülenmesine izin verir. LED GARANTi’nin kesintisiz LED video göstergeleri, çeşitli kullanıcı tanımlı bölgeler içinde birden fazla sinyal ve kaynak görüntüleyebilir. İçerik tek bir ekranda ölçeklenebilir ve görüntülenebilir veya birden çok ekranda bölünebilir ve görüntülenebilir. Bir LED video görüntüleme uzmanı içerik gereksinimlerinizi tartışabilir ve sizin için en uygun LED Video Görüntü çözümünü bulabilir. Mesajınızı dinamik, ilgi çekici ve etkili bir şekilde iletin.

Algılanan Bekleme Sürelerini Azaltın

Bekleme Çizgileri Psikolojisi yazarı David Maister, “İşgal edilen zaman boş zamandan daha kısa hissediyor” diyor. Yolcularınıza bakmak için yeni ve eğlenceli bir şey verin. Onları meşgul et, hatta biraz şaşırt. Elbette, yolcuların cep telefonları parmaklarının ucunda, fakat sizden kesinlikle yeni ve ilgi çekici içerik aldıkları için kesinlikle teşekkür ederler. Screen.cloud.com'a göre, hedef kitlenizin% 20'si basılı içerikle ilgilenirken, hedef kitlenizin% 80'i video içeriğiyle etkileşime girecek. Sadece odanıza oturmak için evinize bir misafir davet etmeyeceksiniz. Neden yolcunun sadece lobisinde oturmasına izin verdin? Onlara sizin tarafınızdan sağlanan heyecan verici ve ilgi çekici içeriği görüntüleme seçeneği sunun.

Satışları Artırmak için LED Video Ekranı Kullanma

Screen.cloud.com'a göre, 8/10 müşteri bir mağazaya girdi çünkü dijital ekran dikkatini çekti ve müşterilerin% 40'ı, satın alma noktasına yakın ilgili bilgiler sağlayan dijital ekranların satın alma kararlarını değiştirebileceğini söylüyor.

Bir LED Video ekranı aynı anda birden fazla amaca hizmet edebilir - program bilgilerini görüntüleyin, sadakat programınızı tanıtın ve özel teklifler gösterin. Ek bir gelir akışı yaratarak reklam alanı bile satabilirsiniz.

 

 

http://www.ledgaranti.com.tr