BLOG

Mobil Led Ekran Sistemleri ile Pratik Çözümler

Mobil Led Ekran İle Pratik Çözümler

 

            Teknolojik imkanları hayata uyarlayan firmamız mobil led ekran tasarımları tanıtım, sunum ve özel amaçlı organizasyonlarda kullanılmak üzere mobil led ekranlar hazırlıyor. Etkin şekilde bilgi aktarma ve bilgiyi görsele çevirme noktasında özel çözümler oluşturan mobil led ekran teknolojimiz mobil led ekran araçları şeklinde özel tasarım haline getirilerek fonksiyonel çözümlere kavuşuyor. Kalite standartları ölçüleri ile yüksek standart sunan firmamızın özel seçeneklerini şu şekilde belirtebiliriz.

 

 MOBİL LED EKRAN ARAÇLAR

 

            Sabit ya da gezici şekilde seçeneğe sahip olan mobil led ekran araçlar özel tanıtım işleri için işlevsel fırsatlar oluşturuyor. Firmamızın özel tasarımı ile sahip olacağınız bu araç seçeneği, mikrofon, hoparlör, platform alanı ile sunum imkanı verirken led ekran ile yapacağınız hitabete uygun şekilde video oynatımı imkanı sunuluyor.Araç boyutlarına göre özel üretim yapan firmamız araç giydirme ya da araç üzerine monte etme şeklinde de mobil led ekran hazırlıyor.

 

 MEYDANLARDA MOBİL LED EKRAN

 

            Firmamızın sunduğu özle mobil led ekran formatları reklam işlemleri için de özel seçeneğe dönüşüyor. Meydanlar da ve kalabalık alanlarda kritik noktalara yerleştirilecek mobil led ekranlar için özel üretim desteği sunuyor. Dev boyutlarda olabilen led ekranlar kullanılacak yere göre özel tasarım şeklinde de tasarıma dönüşüyor.

 

 MOBİL LED EKRANLARIN KULLANIM ALANLARI

 

            Mobil led ekranlar firmamızın özel üretimi ile çeşitli alanlarda kullanılabiliyor. Seçim mitingleri için özel bir tercih olurken reklam sektörü için de kritik noktalarda panel olarak kullanılabiliyor. Bayram ve özle kutlamalar için de mobil led ekranlar özel çözümler sunuyor.