BLOG

Stadyum Led Ekran

Stadyum Led Lekran

 

            Bilindiği üzere stadyumlarda herkesin görüş açısını yakalayan bir noktaya yerleştirilen stadyum led ekran çeşitleri ile hem reklamları hem de maç içindeki belirli aralıklarla değişen skorları anında led ekrana getirme kolaylığı ile oldukça rağbet görmektedir. En kaliteli çözünürlük ışığı altında kullanım kolaylığı sunan led ekranlar iki farklı şekilde bulunmaktadır. Biri maç içerisinde skoru göstermek adına belli bir noktaya sabitlenmiş olan led ekran çeşitleridir. Bir diğeri ise stadın çevresine dolanmış olan ince uzun bir şerit ile tasarım yapılmış ve net bir görüntü veren led ekranlardır.

 

 Kaliteli Bir Görüntü

 

            Hatta bazı statların taraftar bölümündeki tam orta kısma tüm stadı kaplayacak şekilde oval bir görünüm verdirerek yapılan stadyum led ekran çeşitleridir. Bu sayede tüm stattakiler geçen bütün reklamları kolay ve net bir şekilde görebilmektedir. Firmamız bünyesinde kaliteli bir hizmet çatısı altında tüm led ekran çeşitleri sunulmaktadır. Teknolojinin son hali ile tasarım yapılan ve kusursuz bir hizmet sunan birbirinden farklı boyutlar ve şekiller ışığında istenilen her yere yerleştirilebilir.

 

 Herkese Ulaşabilecek Netlik

 

            Kaliteli bir görüntü ile ekrana gelecek tüm reklamlar en net görüntüleri ile herkese ulaşabilmektedir. Bir stadyum örnek alındığında birçok farklı reklam arka arkaya geçmektedir ve her birinin izleyiciye yüksek bir çözünürlük ile ulaşması büyük bir önem taşımaktadır. Tüm led ekran çeşitleri için firmamıza güvenebilirsiniz ve her nereye kurulmak isteniyor ise kusursuz bir görüntü garanti edilmektedir.