BLOG

Led Ekranda Kalite ve Teknik Özellikler

Led Ekranda Kalite

 

            Çağdaş ve teknolojik görünümü ile etkinlik ve programlarınızı daha iyi sergilemenize yardımcı olan led ekran çözümlerimiz, aynı zamanda işletme içi dekoratif ürünler ile harmanlanarak sunulmaktadır. Tanıtım ve reklam faaliyetlerinde başarılı bir yöntem olarak sıklıkla kullanılan led ekran totemleri, aynı başarıyı trafik göstergelerinde de devam ettirmektedir. Bunun yanında konser ve gösteri gibi dış mekan organizasyonlarında daha etkileyici bir etkinlik yaratmak için hazırlanan tasarımlarımız ile yardımcı olmaktayız.

            Sadece dış mekan uygulamalarında değil, iç mekan led ekran çeşitlerimiz ile AVM, satış merkezi ya da tiyatro salonlarında da etkileyici dekorasyonlara imza atmaktayız. Tecrübeli kadromuz ile uzmanı olduğumuz led ekran ve uygulamalarında, tüm taleplere anında ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile cevap vermekteyiz.

Led Ekranların Teknik Özellikleri

            Günümüzde led ekranların kullanım alanları yaygınlaştıkça teknik özellikleri de marka ve modelleri de birbirinden ayırır hale gelmiştir. Hem dış mekan led ekran hem de iç mekan led ekranlarınız için firmamız en kaliteli ürünleri ve malzemeleri kullanmaya özen göstermektedir. Led ekranların merak edilen ve bilinmesi gereken teknik özellikleri:

 - Led ekranların kontrolü bilgisayarlarla yapılmaktadır. Yakından kontrol için PCI kart kullanılmalı, uzaktan kontrol için ise ayrıca bir ünite alınmalıdır.

 - Led ekranlarda dvd, vcd, tv kartı gibi dijital ortamlar aracılığıyla görüntü oynatılabilir.

 - Led ekranlar yapım şekillerine göre ışığı belirli açılarla dağıtırlar.

 - Ekrandaki görüntünün saniyede kaç defa yenilediğini refresh rate göstermektedir. Birimi hertz'dir. Led ekran sistemleri 240 hertz ile çalışır.