BLOG

TÜRKİYENİN ÖNCÜ FİRMASI

Led Ekranda Öncü Firma

 

            Reklam ve tanıtım alanında sıklıkla kullanılan bir ürün olan led ekran üzerindeki görseli yumuşak ışıklar ile dışarıya yansıtan, göz yormayan ve akşamları olduğu kadar güneş ışığı mevcutken de net ve anlaşılır şekilde bir ekran görüntüsü sağlayan yeni bir teknolojidir. Led ekranların kullanımı birçok alanda mevcutken son yıllarda bu ürünlerin tedarik edildiği firmalar da önem kazanmaktadır. Biz de piyasanın bu konudaki ihtiyaçlarını görerek hem yurt içinde hem de yurt dışında ihtiyacınız olan led ekranları sizler için temin etmekteyiz. Firmamızdan hem iç mekan led ekran ile ilgili hem de dış mekan led ekran ile ilgili detaylı bilgileri iletişim numaraları yolu ile ya da e mail yolu ile almanız mümkündür.

 

Outdoor Led Ekran Yapılarımız

            Led ekran teknolojisi hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilen modüler tasarımlı yapılardır. Modüler özellikte olması istenilen ebatta büyütülmesi ve aynı özelliklere sahip yapıda olması anlamına gelmektedir. Kuruluşumuzun sizlere sunduğu led ekran teknoloji dış yapı ve montajıyla kusursuz bir organizasyon sağlamanız için sizlere destek vermekteyiz. Özellikle konser alanlarında, miting alanlarında konferanslarda dış mekan görüntü yansıtıcılara ihtiyaç duyulur. Bu yansıtıcıların iç mekanlardaki led ekranlara nazaran daha dayanıklı ve kötü şartlarda sorun çıkarmayan yapıda olması son derece önemlidir.

 Outdoor ya da dış mekan led ekran problemlerinizi uzman teknik elemanlarımızla çözmekten, daha parlak görüntü sağlayan, toza, güneşe karşı dayanıklı malzemeden üretilmiş outdoor led ekran montajı ve bakımından mutluluk duyarız.