BLOG

Konya Led Ekran Görüntü Sistemleri

Konya Led Ekran  

Konya Led Ekran ile ilçesindeki bütün iş yerlerine, mağazalara, şirketlere, fabrikalara, avmlere, meydanlara vs… birçok alanlarda sürdürmekte olduğumuz led ekran yapmaktayız.

Konya led ekran ile medeniyetin ve tarihin beşiği olan Konya ilinin tek dezavantajı Teknoloji ve bu teknolojinin sağladığı reklam ve tanıtım Amerika'yı Amerika yapan Newyork tarihinden dolayı değil led sistemleri ve pazarlama stratejisi sayesindedir. Eğer bir yerde hem tarih hem de teknoloji üst seviye ve uygun bir şekilde kullanılırsa o bölgeyi daha hızlı popüler lokasyon konumuna getirilebilir. Sadece Konya Led Ekran' dan ziyade şahsi olarak bakınca rakiplerinizin üç adım ilerisinde olmayı hedefliyorsanız tam aradığınız sistemlerdir. Marka ürün tanıtımınızı daha dikkat çekici karşı tarafa daha iyi kendinizi aktarabileceğiniz bir sistemdir. Peki Led Ekran konusunda neden bizi seçmelisiniz diye soruyorsanız panellerimiz normal panellere göre daha iyi tasarruf sağlamakta ve yükünüzü hafifletmektedir. En büyüğünden en küçüğüne kadar neredeyse tüm boyutlarda ürünlerimiz mevcuttur, ürünlerimiz yurt dışında bulunan fabrikamızda menşei taiwan olan stabil ortamda birleştirilen modüllerimiz uzun ömürlü hava koşullarına dayanıklı olarak üretilmektedir. Gerek duyulduğu takdirde bir çok ürün bulun durmaktayız bunların birçoğu şunlardır.

Led ekran , Panel , modül , görüntü kartı , 5w 40 amper adaptör , 5w 60 amper adaptör , P10 panel outdoor ,  P10 panel outdoor , P8 smd outdoor , P6 smd outdoor ,  P5 smd outdoor , P2,5 indoor , P3 indoor  , P3,91 indoor P4 indoor , P4,91 indoor P5,91 indoor , led panel , tabelaled tabela programı ,power led , led ışık ,led pano , rgb , rgb renkli led ekranled wall ve daha birçok çeşitleri internet sayfamızda bulabilirsiniz. 

 

Konya led ekran ürünlerine sahip olmak için müşteri temsilcisi arkadaslarımızla iletişime geçebelirsiniz.