BLOG

Merter Carlot Avm

Teknolojmızı dünyaya duyurduk. Farkımızı, kalitemiz ve iş performansımız ile sınırsız  hizmet sunmaya devam ediyoruz.  Büyük projelerimiz başta istanbul olmak üzere şehirlere görsel şölen yaşatıyor.  Sektörünüz de fark yaratmak ve markanızı öne çıkarmak istermisiniz?

Deneyimli ekibimiz, mühendislerimiz ile size uygun olacak ürünleri keşiflerimiz ile kararlaştırak en idal çözümleri öneriyoruz.  Yaptığımız video tasarımları ile işinizi işimiz bilip emeğinize emeğimizi katıyoruz. kendi reklamlarınızı her 7/24 duvarınızda oynatırken daha fazla  insana ulaştırıyoruz. sizde istermisiniz kesintisiz reklamınız yayınlanmasını?

Merterin incisi olacak bir mimari yükseliyor. CARLOT avm çok yakında İstanbula hizmet vercek ve devasa ekranlarımız ile göz kamaştıracak.  Dev ekranların süslediği bu avm hem görsel mimari hemde teknolojının uyumunu yakalamakta. Özel moduller kullanarak hazırlanan bu ekranlar en iyi ışık ve görüntü gücüne sahip olması datayların en iyi halde görünmesini sağlayacak.  Uzun yıllar dayanacak güce sahip olan bu ekranların her zaman en yüksek artısı enerjının en düşük kullanılması performansın en yüksek verimliğine ulaşmasıdır. 
Showroom da pek çok çeşitimiz bulunmakta bizi ziyaret edin sizlere en uygun çözümleri sunalım.

www.ledgaranti.com.tr

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=WCFSbNU-k_M