BLOG

İç Mekan ( İndoor Led Ekran ) Özellikleri

İç Mekan Led Ekran

İç mekan led ekran sistemleri dış mekan led ekran sistemlerine göre daha düşük bir ışık siddetine sahip oldukları için gün ışığı kadar aydınlık bir ortamda memnun edici sonuç vermez. 
Dış mekan led ekran sistemlerinde oldugu gibi pikseller arası mesafeye göre sınıflandırılır  p5 iç mekan led ekran (piksel aralığı 5mm) p4 iç mekan led ekran (piksel aralığı 4mm), p2,5 iç mekan led ekran (piksel aralığı 2,5mm)
İç mekan led ekran sistemlerinde izleme mesafesi hesaplanarak dogru piksel aralığındaki ürünü kullanmak müşteri memnuniyeti için önemlidir. Mesela uzak mesafeden seyredilecek iç mekan led ekran için piksel aralığı büyük led ekran kullanılabilirken kısa mesafeden seyredilecek bir led ekran için düşük piksel aralığı olan led ekran kullanılmalıdır.

            Büyük ekranlı paneller her zaman için insanların nerede olursa olsun dikkatini çeker. Hem iç alanlarda hem de dışarıda görülebilen bu panellerde sıklıkla reklamlar yer alır. Sessiz bir şekilde reklamı yalnızca görselleri ile anlatan paneller insanları rahatsız etmediği için birçok yerde kullanılabilir. Led ekran teknolojisi ile banka ya da hastane gibi devlet kurumlarında da kişilerin işlemlerini daha kolay halledebilmeleri için yönlendirmeleri sağlanmaktadır. Firmamız çok uzun yıllardır teknoloji üzerine hizmet veren ve iç mekan led ekran ile büyük dış mekan led ekranlarının tedarikini yapan bir firmadır. Uzman kadromuz ile kaliteli hizmet vermekte ve siparişini verdiğiniz led ekranları işletmenize fonksiyonellik katması için uygun noktalara kurulum işlemi yapmaktayız.