BLOG

Bizimle Tanışın Burada Teknoloji Var

Led ekran teknolojısının yaygınlaşması birlikte mağaza vitrinlerinde kullanımlarında restoran, cafeler de önemli ölçüde artış yaşanmıştır.

Mağazaların vitrinlerinde reklam ve bilgi amaçlı olarak kullanılan led ekranlar sayesinde daha büyük maliyetlerin de önüne geçilmiştir. Kullanılan ekranların isteğe uygun olarak programlanabilmesi ile birlikte istenilen metinlerin sürekli olarak vitrinlerde yazabilmesine de imkan sağlanmaktadır. Dış mekanlarda kullanılan led ekranlar gibi aynı zamanda mekanların iç kısımlarında kullanılan iç mekan led ekran adı verilmektedir

indoor led ekran kullanımı

Özellikle iç mekanlarda kullanılacak olan led ekranların piksel aralıkları doğru seçilmesi gerekmektedir. Kullanılacak alana göre belirlenir Led ekranların kurulumları ile izlenecek olan mesafeler arasındaki mesafe görüntü kalitesini direkt olarak etkilemektedir. Uzak mesafelerden izlenecek olan led ekranların piksel aralıklaları p8 ya da p10 gibi aralıklarda olması yeterli olacakken daha yakın mesafelerde bu aralık p2 ya da p4 aralığında olması gerekmektedir. Bu şekilde daha kaliteli görüntülerin alınabilmesine imkan sağlanabilecektir.

LED ekran REKLAM PANOLARI

Mağazaların içlerinde ya da vitrinlerinde kullanılan led ekranlar genel olarak reklam amacı ile kullanılmaktadır. Özellikle ürün tanıtımlarının bu ekranlar üzerinden yapılabilmesi reklam maliyetlerini önemli ölçülerde düşürmektedir. Mağaza ekranlarını  dayanıklı yapıları sayesinde uzun süreli kullanımlara da imkan sağlamaktadır. Bu sayede yapılacak olan bakım ve onarım maliyetlerini de led ekranlar sayesinde düşürülebilecektir. Bu nedenle kullanılacak olan led ekranların kaliteli olmalarına dikkat edilmesi gerekecektir. Fiyatlarından çok işlevleri, kullanım ömürleri ve aynı zamanda üretildikleri malzemelerin durumları daha önemli olacaktır.

markanıza değer katın

Mağazalarınızda kullanacağınız indoor led ekran sayesinde istediğiniz görsel ürünleri kullanabileceğiniz bir alana sahip olabileceksiniz. Aynı zamanda istediğiniz zaman değiştirebileceğiniz ve kendi isteklerinize göre programlayabileceğiniz bu ekranlar sayesinde uzun süre sorun yaşamadan kullanabileceğiniz bir alana sahip olabileceksiniz. Muadil reklam yöntemlerine göre daha düşük maliyetli olmaları sayesinde özellikle son dönemlerde bütün alanlarda olduğu gibi mağaza vitrinlerinde ve mağaza içlerinde tercih edilmektedir. Kullanım amaçlarına, uygulanacak olan ekran sayılarına ve bunun gibi birçok değişkene göre led ekran fiyatları değişiklik gösteriyor olsa da kaliteli ürünlerin tercih edilmesi uzun dönemde daha düşük maliyetlerin oluşmasına yardımcı olacaktır
 

 

www.ledgaranti.com.tr