BLOG

Billboard Led Ekran

Elektronik reklam panoları ve elektronik işaretler, reklamlardan ve bilgilendirme mesajlarını ekranlardan geçen kişilere ulaştırmak için kullanılır. Dizüstü bilgisayarlarda ve akıllı telefonlarda kullanılan LCD monitörlerin aksine, dijital reklam panoları, tam renkli görüntüleri göstermek için yüksek verimli, çok parlak ışık yayan diyotlardan (LED'ler) oluşan kümeleri kullanır. Düzenleyici ve teknik hususlara bağlı olarak, bu içerik bir dizi statik slayt, yayın kalitesinde bir video veya animasyon dizisi veya her ikisinin bir kombinasyonu olabilir. Teknik özellikleri bu ekranları verimli hale dönüştürüyor. Aslında hayatımızın her alanında kullandığımız fakat farkında olmadığımız bu ekranlar bilgi teknoloısının en verimli hali.

Ne kadar tutuyorlar?

Elektronik reklam panoları fiyatlara düşerken ve daha yaygın hale gelirken, satın almak ve kurmak için nispeten zor olabilirler. Çok sayıda satıcı çeşitli fiyat noktalarında benzer ancak uyumsuz ürünler tedarik ederek karşılaştırma dükkanını zorlaştırıyor. Satıcıların çoğu Asya'da bulunur, bu da teslimat sürelerinin ve nakliye maliyetlerinin proje planı ve bütçeye dahil edilmesi gerektiği anlamına gelir. Ayrıca, iç mekan sergileme projelerinden farklı olarak, bazı belediyelerin sürücülere dikkatini dağıttığını düşündüğü için, dış mekan elektronik ekran ağlarının boyutlarını ve yerleşimini etkileyebilecek önemli düzenleyici ve imar hususları vardır.

 

İstediğinden beri ...

 

Bir LED reklam panosunun maliyetini hesaplamanın en iyi yolu aşağıdaki çevrimiçi hesap makinemizi kullanmaktır. Ürünlerimizden  birini satın almakla ilgileniyorsanız, ayrıntılar için

[email protected]  adresine başvurun.

 

https://www.youtube.com/watch?v=qCX1b2vS3OI