BLOG

İç Ve Dış Mekan Led Ekran Çeşitleri

 

            Led ekranların yapımında kullanılan diyot malzemesi led ekranın kullanım alanına göre farklılık göstermektedir. Bu iç ve dış mekana göre çeşitli farklar gösterebilir.

            Firmamız led ekran teknolojisinde dış mekan ve iç mekan için led ekran ana seçenekleriyle sizlere hizmet vermektedir. İç mekanda kullanılan ledlerde SMD teknolojisi kullanılarak üretilen ekranlarımız önerilir. Dış mekan led ekran için DIP teknolojisi kullanılarak üretilen ekranlarımız önerilir.

            Dış ekranda kullanılan led ekranlar üretiminde kullanılan malzeme sayesinde olumsuz hava şartlarında kar, yağmur gibi soğuk hava olaylarından etkilenip zarar görmez. Kapalı ortamlarda kullanılan ledler iç mekan ledleridir ve bu ortamlara uygun olarak üretildikleri için dış ortamlarda kullanıma müsait değillerdir. Ayrıca led ekranlar cube, perde ve transparan gibi şekillerde üretilerek kullanmak istediğiniz alana göre farklılıklar da göstermektedir.

İç Mekan Led Ekran Nerelerde Kullanılır ?

            Firmamız sunmuş olduğu kaliteli hizmet anlayışı ile iç mekan ve dış mekan için tasarlanan led ekranlarda günümüz teknolojisine ışık tutmaktadır.

            Günümüzde artık her mağazada sıklıkla gördüğümüz led ekranlar tanıtım ve reklam amaçlı olarak kullanılmaktadır.Görsel bir reklam teknolojisi olan led ekranlar oldukça popüler hale gelmiştir. Mağazalar iç ve dış mekanlarda tercih edeceği led ekran ile müşterileri daha kreatif şekilde çekebilmektedir. Led ekran teknolojisinde iç mekanlar için tasarlanmış led ekranlarımız görüntü kalitesi ile müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Hafif tasarımları ile iç mekan led ekranlarımızı kullanan kurumsal müşterilerimiz veya bireysel müşterilerimiz düşük enerji ile verimi sağlayabilmektedirler. Reklam ve kitle bağını arttırabilmektedirler.

            İç mekan led ekran seçeneğimizin sunduğu avantajlardan eğitim alanında, avmlerde, organizasyon şirketlerinde, spor ve eğlence mekanlarında yararlanılmaktadır. Güvenli ve kaliteli bir alışveriş sunan firmamız ile iç mekan ve dış mekanlarda kullanılan led ekranlara ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Led ekranda kalite ve ürün çeşitliliği adına Led Garanti sizler ile.