BLOG

Dış Mekan Led Ekran Kullanım Alanları

Led ekranlar kullanım alanlarına göre iç mekan ve dış mekan led ekran olarak iki kategoriye ayrılmaktadır. Dış mekan led ekranlar iç mekanlardakilere göre daha dayanıklı olmalarıyla ön plana çıkmaktadırlar. Açık alanlarda kullanılan dış mekan led ekranların başlıca kullanım alanları şu şekildedir:

  - Trafik bilgi led ekranları, otoban girişlerinde yer almaktadır.

 - AVM led ekranları, alış veriş merkezlerinin dış cephesinde yer almaktadır.

 - Totem led ekran, hava koşullarına daha dayanıklıdır ve ayakları daha uzundur.

 - Reklam amaçlı kullanılan dış mekan led ekranlar sayesinde tanıtım filmleri, iletişim bilgileri ve ürün özellikleri gibi bilgiler paylaşılmaktadır.

            Eğer siz de bunlardan birine ya da daha farklı bir led ekrana ihtiyaç duyuyorsunuz uzman ekibimizle görüşerek kaliteli hizmet veren firmamıza ulaşabilirsiniz.

İç Mekan Led Ekran Kullanım Amaçları

            Günümüz teknolojisinin oldukça ilerlemesi sonucunda farklı alanlarda kullanılan elektronik ve dijital reklam sergileme ürünleri olarak bilinen led ekranlar çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Dış mekanlarda ve iç mekanlarda kullanılmak üzere farklı formatta led ekran çeşitleri bulunmaktadır. Led ekran çeşitlerinden biri olan, iç mekan led ekran, kapalı ortamlarda kullanılmakta olan, kişilere reklam, tanıtım, bilgi verilmesi amacıyla kullanılan led ekranlardır. Özellikle, oteller, tiyatro salonları, alışveriş merkezleri, kültür merkezleri, hastaneler, hava alanları, otobüs terminalleri, belediye binaları, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile buna benzer yerlerde insanların yoğun olarak bulunduğu alanlarda çokça tercih edilmektedir. Her mekana uygun olarak dekore edilebilen led ekran sayesinde, potansiyel müşterilere ulaşmak ve hizmet, ürün tanıtımı yapılarak geniş kitlelere ulaşmak çok kolay hale gelmektedir.