BLOG

Dış Mekan Led Ekran Teknolojileri

Dış Mekan Led Ekran Teknolojileri

            Teknolojinin ilerlemesi ile platform olarak kullanılmasının yanında yükseğe de asılarak kullanılan dış mekan led ekranlar, konser, miting, söyleşi, fuar, konferans ve daha birçok organizasyonda kullanılan teknolojik yazılımlar olup en fazla reklam amaçlı kullanılmaktadır.

 Dış mekan led ekran

            Güneş ışığından etkilenmeyen, hatta güneş ışığına göre parlaklığı otomatik ayarlanarak görüntü kalitesi değişmeyen dış mekan led ekran uygulamaları, farklı sektörlerdeki ihtiyaçlara en kaliteli şekilde cevap veren led teknolojileridir. Sektöre özel çözümler üreten firmamız, en yeni dış mekan led aydınlatma teknolojileri ile en kaliteli hizmeti en ekonomik fiyatlarla sunuyor.

            4 mevsim hava şartlarına uygun dış mekan led ekran sistemleri için firmamızı arayabilir, her hava koşulunda net görüntüler sağlayan led ekran çalışmalarımızdan sizler de faydalanabilirsiniz.

 

İç Mekan Led Ekran Ürünlerimiz

            Televizyon görüntüsünü andıran led ekran teknolojisinin küçük boyutlardan başlayarak büyük boyutlara kadar istenilen yapıda tasarlanabilen kapalı mekanlar için dizayn edilmiş olan türlerine iç mekan led ekran olarak adlandırılır. Indoor adı verilen iç mekan led ekran dış mekan led ekrana göre güneş ışınlarının yoğun ışığına, yağmur, aşırı toz gibi kötü koşullara maruz kalmazlar. Ayrıca iç mekan led ekranlar kişilere karşı daha yakın mesafede görüntü vermektedir. Bu özelliğinden dolayı çözünürlüğünün yüksek ve parlaklığın az olması gerekmektedir. Bu indoor led ekranlar bir alışveriş merkezi içinde reklam tanıtımı, bir tiyatro salonunda, bir hastanede bilgi aktarımı amaçları için kullanılabilmektedir. Firmamız olarak istediğiniz boyutta kaliteli ve şık iç mekan ekran kurulumu gerçekleştirmekteyiz. Kurulum sonrası yaşanan sorunlar için uzman ekiplerimiz her zaman sizlere destek vermektedir.