BLOG

Dış Mekan Led Ekran Özellikleri

Dış Mekan Led Ekran

      Açık hava led ekran sistemleri reklam sektörü başta olmak üzere birçok amaç için kullanılan teknolojik sistemler olarak dört mevsim kullanılmaktadır. Her hava koşuluna dayanıklı yapısı ile dış mekan led ekran sistemleri için firmamızı arayabilir, dış mekanda yapılacak olan her çeşit organizasyonun formatına uygun led ekran sistemleri için tecrübeli ekibimizden profesyonel destek alabilirsiniz.

En çok tercih edilen görsel reklam araçları olan led ekranlar kullanıcılara en üstün performanslar sunmaktadır. Gelişen teknoloji ile üretilen led ekran diğer ekranlara göre daha büyük boyutlarda üretilebilmektedir. Daha büyük boyutlarda üretilebilme özelliğine sahip olan bu led ekranlar bu yüzden dış mekanlarda sıklıkla kullanılır. Dört mevsim hava  şartları ve güneş ışığına karşı dayanıklı olarak üretilen dış mekan led ekranlarımız uzun süreli ömüre sahiptir.

 Dış mekan led ekranlar yolların kesişim bölgeleri olan kavşaklarında, şehirlerarası uzun yollarda ve ana caddelerde billboard olarak tanıtım,ürün hizmet ve bilgilendirme amaçlı kullanılırlar. Bunun yanında büyük konser ve miting yapılabilecek alanlarda dış mekan led ekranlar kullanılır ve böylece aktarılan görüntü birçok kişi tarafından aynı anda görülebilir.Led ekran sektörünün öncüsü Led Garanti olarak sizlere iç mekan led ekran ve dış mekan led ekranlarda üstün kalite sunmaktayız.

 Dış mekan led ekran özellikleri

 -En sert hava koşullarına karşı dayanıklıdır.

 -Güneş ışınları dik gelse bile görüntü kalitesi değişmez.

 -Ekran çözünürlüğü ve parlaklığı günün her saatinde mükemmeldir.

 -Işık sensörü sayesinde ekran parlaklığı otomatik ayarlandığından enerji tasarrufu sağlar.

 -Led yazılımı olarak mükemmel olup bilgisayar veya video işlemci kontrolünde çalışır.

 -Platform olarak veya yüksek yerlere asılan dış mekan led ekranlar için firmamız 7/24 hizmetinize hazırdır.

 İç Mekan Led Ekran

      Led ekran hizmeti vermekte olan firmamız uzun zamandır bu sektörde hizmetlerini sürdürmektedir. Bu da firmamızın bu alanda oldukça deneyim kazanmasını sağlamıştır. Bizler de yılların vermiş olduğu deneyimleri siz müşterilerimiz ile kusursuz bir hizmet anlayışı ile paylaşmaktayız.Kaliteli bir hizmet için yaptığımız her işe ayrı önem veriyoruz. Böylece müşteri memnuniyetine de vurgu yapıyoruz. Dış mekan sistemleri kadar iç mekan led ekran hizmetleri de sağlarken özellikle halka açık olan hastane ve kültür merkezleri için de üretim yapıyoruz. Kaliteden ödün vermeyen hizmetlerimiz sayesinde kullanılan led ekran uzun ömürlü olmaktadır. Özellikle yüksek parlaklık kullanıldığından dolayı reklam ya da bilgi amaçlı tanıtımlar için oldukça idealdir. Uygun fiyat listeleri ile sağladığımız hizmetlerde başarıyı ve kaliteyi ön planda tutuyoruz.Üstün kalite ve geniş ürün yelpazemiz ile birlikte referanslarımıza güvenmekteyiz.