BLOG

Yüksek Çözünürlükte Led Ekran

Yüksek Çözünürlükte Led Ekran

Son dönemlerde AVM, cadde ve meydanlar, havaalanı, ticaret merkezi ve daha birçok ortamda dev ekranlarda led ekran denilen teknolojileri görüyoruz. Konser, miting, söyleşi veya stadyum ekranları ise yine yüksek çözünürlüklü led ekranlarla kaplı. Teknolojik gelişmelerin reklam ve tanıtım amaçlı kullanıldığı en güzel cihazlardan olan led ekranlar dört mevsim kullanılan ve hiçbir kötü hava koşulundan etkilenmeyen teknolojileridir.

Dış mekan led ekran

Platform olarak veya yüksek bir yere asılarak kullanılan dışmekan led ekran uygulamaları reklam amaçlı kullanılan ve güneş ışınlarının yoğunluğuna göre parlaklığı otomatik ayarlanan en etkili reklam araçlarıdır. Her hava koşulunda en net görüntü ve yüksek çözünürlük özellikli ekranlar sunan firmamız her sektörden dış mekan led ekran ihtiyacına uzman kadrosu ile en hızlı ve en ekonomik şekilde cevap vermektedir.

Mekanınızda Modern Çizgiler

İşletmeler çağdaş bir görüntü elde etmek için çoğunlukla teknolojik ürünleri tercih etmektedirler. Daha kaliteli bir ürün ve hizmet tanıtımı için detayların yansıtılabileceği tasarımlar sunulması öncelikli hedeflerdendir. Bu nedenle AVM ve mağaza gibi mekanlarda sıklıkla tercih edilen iç mekan led ekran tasarımlarımız, daha güncel ve başarılı bir tanıtım ile ürün ve hizmet satışlarınıza katkı sağlamaktadır. Aynı zamanda teknoloji ürünleri satışı yapan mekanların değişmezi ve eğlence mekanlarının tercihi arasında yer alan led ekran tasarımlarımız ile her bütçeye ve mekana uygun uygulamalar gerçekleştirmekteyiz. Modern bir çizgide devam ettiğimiz hizmetlerimizi, kaliteli malzeme ve uzman personel ile gerçekleştirmekteyiz. İlgi çekici ve talep artırıcı etkiye sahip olan led ekran siparişlerinizi zamanında teslim ediyoruz.