BLOG

Ardahan Led Ekran Sistemleri

Ardahan Led ekran

Ardahan Led ekran ile ilçesindeki bütün iş yerlerine, mağazalara, şirketlere, fabrikalara, avmlere, meydanlara vs… birçok alanlarda sürdürmekte olduğumuz led ekran yapmaktayız.

Ardahan led ekran ile ilçesindeki bütün iş yerlerine satış yapmaktayız. Kaliteli panellerimiz sayesinde gündüz gece farketmeksizin parlak ve kaliteli görüntü elde edebilirsiniz. Ayrıca enerjiden tasarruf etmek amacıyla üretilen panellerimiz normal panellere göre daha iyi tasarruf sağlamakta ve yükünüzü hafifletmektedir. En büyüğünden en küçüğüne kadar neredeyse tüm boyutlarda ürünlerimiz mevcuttur, ürünlerimiz yurt dışında bulunan fabrikamızda mevşiiri taiwan olan stabil ortamda birleştirilen modüllerimiz uzun ömürlü hava koşullarına dayanıklı olarak üretilmektedir. Gerek duyulduğu takdirde bir çok ürün bulun durmaktayız bunların birçoğu şunlardır.

Led ekran , Panel , modül , görüntü kartı , 5w 40 amper adaptör , 5w 60 amper adaptör , P10 panel outdoor ,  P10 panel outdoor , P8 smd outdoor , P6 smd outdoor ,  P5 smd outdoor , P2,5 indoor , P3 indoor  , P3,91 indoor P4 indoor , P4,91 indoor P5,91 indoor , led panel , tabelaled tabela programı ,power led , led ışık ,led pano , rgb , rgb renkli led ekranled wall ve daha birçok çeşitleri internet sayfamızda bulabilirsiniz. 

Ardahan led ekran ürünlerine sahip olmak için müşteri temsilcisi arkadaslarımızla iletişime geçebelirsiniz.