BLOG

Led Poster

Led Poster

 Led poster teknolojisi ürün tanıtımlarında ve fuarlarda sık sık karşımıza çıkmaktadır. Resimli, logolu ya da slogan içeren pek çok led ekran çeşidi vardır. Ebatları ve şekilsel özellikleri kullanıldığı yerin yapısına göre değişiklik göstermektedir. Led posterlerin diğer posterlerden farkı daimi kullanılabilmesidir. İçeriğini tanıtım konusuna göre değiştirebileceğiniz led posterler dayanıklı ve kalitelidir. Arka planı tek renk, renkli ya da şeffaf olarak tasarlanabilmektedir. Posterler mağazaların duvar kısımlarına ve vitrinlerine sabitlenebileceği gibi ayaklı olarak da tasarlanmaktadır. Elektrik düzenekleri ve ışıklandırmalar da gündüz ve gece saatlerine göre otomatik olarak ayarlanmaktadır.

            Kulanım kılavuzu ve garanti belgesi kutulu bir şekilde ürünle beraber kullanıcıya teslim edilir. Yetkili firma led ekranların kurulumu ve teslimat sonrası hizmetlerini de üstlenmektedir. Alışveriş merkezlerinde ortak tanıtım özelliği bulunan led posterler de bulunmaktadır. Bu posterlerdeki tanıtımlar slayt şeklinde tanıtım özellikleri içermektedir. Alışveriş merkezi genelinde bulunan mağazalar, ekstra hizmetler sinema ve diğer tanıtımlar da bu logolara içerik oluşturmaktadır.

 

 Işıklı Posterler ve Mekanik Özellikleri

 

 Çeşitli geometrik şekilde tasarlanan led poster modellerinde bulunan ışıklı çalışma işlevi müşteri kitlesinin mağaza çevresinin dikkatini çekme konusunda son derece başarılıdır. Zaman ayarlama modülü ile kendini ayarlayan sistem otomatik olarak çalışır ya da devre dışı kalır. Görsel sunumların yaygın olarak kullandığı led poster full hd 4 k görüntü boyutları ve 175*70 cm kalınlık ve 8 cm çapında tasarlanmaktadır. Standart görsellerde son derece ideal olan bu ölçüler yaygın kullanım alanına sahiptir.

 Led Işık Temini, Bakım ve Onarım Hizmetleri

 Bu tür teknolojilerin hizmetini veren sektörel mağazalardan ya da online alışveriş sitelerinden araştırma yaparak led ekran alışverişi yapabilirsiniz. İş yerleriniz ya da tanıtım amaçlı kurumsal alanlarda ihtiyacınız olan modeli belirlemeniz konusunda referans bilgilerini bulabileceğiniz online siteler aklınızdaki modelin belirginleşmesini sağlamaktadır. Montajlama sistemleri yukarıda belirtilen şekillerde olabilen led ekranların duvara gömülebilen ya da raf sistemleri ile konumlandırılan çeşitleri de bulunmaktadır.

            Hem iç mekanlarda, hem de dış mekanlarda kullanılan bu teknoloji şehir merkezlerini halka açık alanlarından sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Tanıtım mesajlarının daha uzak mesafelerden algılanmasını sağlayan kayan yazı temasıyla daha belirgin bir özellik kazanmaktadır. Devlet dairelerinde, il ve ilçe merkezlerinin sınır ve çevre yol kenarlarında da led posterler ve led ekran tabelalarına rastlayabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi, keşif de diğer konularda bilgi almak için müşteri temsilcilerini arayabilir web site üzerinde mesaj gönderebilirsiniz.

Led Poster, Mağaza İçi Ayaklı Led Ekran, Taşınabilir Led Ekran, Avm İçi Led Ekran, Poster Led Display