BLOG

LED REKLAMININ 4 AVANTAJI

 

LED REKLAMININ 4 AVANTAJLARI  

 

 LED işareti, çeşitli uygulamalar için bir çok farklı amaca hizmet edebilir, ancak reklamcılık söz konusu olduğunda, dijital reklam panoları markanızı diğerlerinden ayırır. Parlak, canlı bir ekranla, istediğiniz mesajı veya içeriği tanıtırken, yoldan geçenlerin dikkatini anında çekebilirsiniz. Yani, eski okul baskısı artık çalışmıyorsa ve etki yaratmak için yeni bir yol arıyorsanız, LED reklam ekranlarının bu 4 avantajına bir göz atın.    

 

 

1) PARLAK, VIVID, DİKKAT-GRABBING DISPLAYS LED

 

reklamcılığın belki de en büyük avantajı, festivallerden fuarlara ve üniversite etkinliklerine kadar her türlü etkinlik için mükemmel olan dikkat çekici yetenekleri. Parlak, dinamik ekran nedeniyle, yoldan geçen kişilerin mesajınızı durdurması ve alması daha olasıdır. Birkaç geleneksel ışık ampulüne sahip geleneksel reklam panolarıyla karşılaştırıldığında, parlak ve canlı bir LED ekranda görüntülendiğinde, içeriğinizin birisinin içeriğinizi daha iyi seçebileceğini görebilirsiniz.  

 

 

 

  2) EŞSİZ İÇERİK FIRSATLARI LED

 

reklam ekranları, belirli içerikleri belirli zamanlarda görüntüleyebilmeniz için benzersiz video içeriği fırsatları sunar. Gün boyunca, örneğin, bir restoran operatörü olarak mesajlarınızı karıştırıp, saatlerce trafiğe yoğunlaşarak saatlere özel bir reklam gösterebilir ve gecenin reklamı, mutlu saatler bittiğinde canlı müzik dizisi olur. Eşsiz bilgileri farklı kitlelere aktararak, çok farklı zaman aralıklarında birçok farklı reklam sunabilirsiniz.  

 

 

 

3) HERHANGİ BİRİMDEN İŞLETME

 

Dijital reklam teknolojisi ile ilgili en önemli şey, basit bir wi-fi bağlantısıyla uzaktan çalıştırılabilmesidir. İstediğiniz sayıda reklam panosunu sadece birkaç tıklamayla kontrol edebilirsiniz. ANTALYA'da seyirciyle rezonansa giren bir reklamınız varsa ve bunu İSTANBUL'da denemek istiyorsanız, tek yapmanız gereken içeriğinizi görüntü yazılımınızın arka ucuna yüklemek ve reklamı yeni bir pazarda yayınlamaya başlayacaktır.  

 

 

 

 

. 4) EV DIŞI REKLAMDA YÜKSEK ROI

Statik bir reklam panosu ve led ekran ile, iş, reklamın (reklam alanı kiralama) maliyetlerine ek olarak vinil reklamın üretimi için para yatırmak zorundadır. Dijital bir reklam panosu ile, hepsi bir bilgisayarda oluşturulabildiği ve anında LED yazılım programına yüklendiği için, sıfır üretim maliyeti vardır. Para için ödeyeceğiniz tek şey uçuş.

 

 

www.ledgaranti.com.tr